ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA REVISTA 'ÀMBITS DE POLÍTICA I SOCIETAT'

Amb més de 10 anys d'existència, la revista Àmbits de Política i Societat, editada pel Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, porta ja més de 45 números analitzant la realitat política i social de Catalunya i del món.
SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA REVISTA 'ÀMBITS DE POLÍTICA I SOCIETAT'

L'anàlisi de la societat on vivim troba en l'Àmbits un espai on desenvolupar-se, i ho fa des de l'experiència i el coneixement d'estudiosos i professionals de les diverses disciplines de les ciències socials, així com d'altres camps que puguin aportar un valor afegit als temes que es tracten.

 

Temes com ara la implicació ciutadana en la política, la juventut, els drets humans, la igualtat entre homes i dones, els conflictes mundials, la Unió Europea, la conciliació laboral i familiar, l'educació, l'ús de l'espai urbà, la comunicació, el sistema electoral, la llengua, la inclusió social, el finançament dels partits polítics, etc. El denominador comú de tots ells és ser qüestions que, com a professionals de les ciències socials i com a ciutadans amb inquietuds, ens interessen, i es troben sobre la taula del moment present que vivim.

 

L'Àmbits recull també interessants entrevistes a tots els seus números. Al llarg d'aquests més de 10 anys hem entrevistat a Viviane Reding, Andy Furlong, Fred Halliday, Rosa Maria Peris, Xavier Batalla, Joan Botella, Peter Berger, Manuel Castells, l'Edwar Soja, Vicenç Fisas o Alain Touraine, entre molts altres. 

 

La revista és trimestral i el preu de subscripció anual es de 25 euros. 

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web