ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI HA GESTIONAT 109 OFERTES DE TREBALL FINS EL MES DE JULIOL

El Col·legi ha recollit, fins el dia 15 de juliol, un total de 109 ofertes laborals a la seva Borsa de Treball.
EL COL·LEGI HA GESTIONAT 109 OFERTES DE TREBALL FINS EL MES DE JULIOL

El sector públic continua sent el gran ocupador de sociòlegs i politòlegs, sent el demandant del 54,13% de les places ofertades fins ara a la Borsa de Treball del Col·legi. D'altra banda, el sector de les Organitzacions No Lucratives puja per sobre del privat, amb un 27,52% i un 18,35% respectivament.

 

En referència als tipus de contracte, continua la dinàmica dels darrers anys, amb un 45,3% de temporals enfront un 36% d'indefinits. No obstant això, aquests últims han incrementat respecte de l'any 2010. També ho han fet els contractes per autònoms, que ara mateix es situen en un 4,7%, mentre que durant tot l'any passat tan sols van arribar a un 1%. Els contractes per obra i servei i en pràctiques es troben en un 9,3% i un 4,7% respectivament.


Les àrees més demandades

Si s'analitza el tipus d'activitat de les entitats i empreses amb un major volum d'ofertes publicades, predominen les corresponents a l'Administració Pública local (38,53%), acció social i educació (15,60%), cooperació al desenvolupament i defensa dels drets humans (13,76%), investigació social, política i de mercat (8,26%) i formació i recerca (6,42%).

Pel que fa a les àrees on els titulats en Ciències Polítiques i en Sociologia han pogut trobar feina aquest any destaquen, per damunt de la resta, la gestió de projectes (26,67%), la gestió pública (21,90%), la investigació social (12,38%), les relacions internacionals i la cooperació al desenvolupament (10,48%) i el desenvolupament local (9,52%).

 

Com funciona la Borsa de Treball del Col·legi?

Us recordem que es tracta d'un servei gratuït ofert tant als nostres col·legiats i col·legiades com a les empreses i resta d'entitats que ho necessitin. Si busqueu feina, o busqueu un sociòleg o politòleg per la vostra empresa, contacteu amb el Col·legi.

 

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web