ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

CONGRÉS IBEROAMERICÀ DE MASCULINITATS I EQUITAT (CIME 2011)

7 i 8 d'octubre de 2011 S'ha obert la inscripció per assistir al Congrés Iberoamericà de Masculinitats i Equitat (CIME 2011), que tindrà lloc a l'Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona, els dies 7 i 8 d'octubre de 2011.
CONGRÉS IBEROAMERICÀ DE MASCULINITATS I EQUITAT (CIME 2011)

Es tracta del primer Congrés d'aquest abast que es fa a Espanya, inaugurat amb una conferència de la sociòloga australiana Rawelyn Connell, qui va desenvolupar una teoria social de les relacions de gènere, 'Gènere i Poder' (1987).

 

En aquest Congrés s'analitzaran les investigacions i les experiències en intervenció amb homes de la península Ibèrica i Llatinoamèrica. A més, hi haurà tallers sobre metodologies i treball amb homes per la igualtat.

 

Finalment, el Congrés es converteix en punt de trobada de tot el moviment d'homes per la igualtat, amb les seves organitzacions, amb l'objectiu de fer una agenda comuna.

 

La quota d'inscripció és de 50 euros (75 a partir de l'1 d'agost). També hi ha una quota reduïda per a persones aturades, jubilades i estudiants de 25 euros. Perquè la inscripció sigui efectiva s'haurà d'abonar la quota d'inscripció a través de transferència bancària al compte que s'indica en el formulari online de la pàgina web del Congrés.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web