ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

NOU CURS : 'LA PRÀCTICA DE LA MEDIACIÓ COMUNITÀRIA EN EQUIPS MULTIDISCIPLINARS'

Matrícula fins l'11 d'octubre Aquest curs, nou en la programació formativa del Col·legi, està organitzat conjuntament amb el Col·legi d'Educadors i Educadores Socials de Catalunya, el Col·legi de Pedagogs de Catalunya, el Col·legi Oficial de Diplomats en Treball Social i Assistents Socials de Catalunya i el Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
NOU CURS : 'LA PRÀCTICA DE LA MEDIACIÓ COMUNITÀRIA EN EQUIPS MULTIDISCIPLINARS'

L'objectiu d'aquest curs és proporcionar als assistents els coneixements necessaris per intervenir en processos de mediació comunitària des d'una visió de 360º i amb format multidisciplinari de l'àmbit social de la sociologia, del treball, educació, psicologia i pedagogia.

 

El professorat d'aquest curs està format per un equip de sis professionals procedents de diverses disciplines, tots ells amb una àmplia experiència en el camp de la mediació.

 

El curs s'impartirà del 18 d'octubre al 22 de novembre, tots els dimarts de 16 a 20 hores. La data límit de matriculacio és l'11 d'octubre.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web