ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

SESSIÓ INFORMATIVA DEL POSTGRAU EN ANIMACIÓ SOCIOCULTURAL I DESENVOLUPAMENT

L'Institut d'Educació Contínua (IDEC-Universitat Pompeu Fabra) presenta aquest Postgrau en què els nostres col·legiats tenen un 10% de descompte sobre l’import total del programa.
SESSIÓ INFORMATIVA DEL POSTGRAU EN ANIMACIÓ SOCIOCULTURAL I DESENVOLUPAMENT

El programa està pensat per a formar i/o professionalitzar els tècnics, col·laboradors i voluntaris que animen i gestionen el dia a dia les activitats de les associacions, fundacions,  entitats culturals, centres cívics, obres  socials, etc... L'objectiu és aprofundir en les modernes tècniques d'intervenció social al voltant de la cultura, sense deixar de banda el coneixement de les eines d'interpretació de les noves problemàtiques socials.


Per a més informació podeu assistir a la sessió informativa del programa que es celebrarà el proper dilluns 19 de setembre a les 19.00 hores a las seu de l’IDEC-Universitat Pompeu Fabra (Balmes 132-134, Barcelona). Es prega confirmació de l’assistència aquí.

Per qualsevol consulta, podeu contactar amb el Servei d’Informació i Admissions de l’IDEC a info@idec.upf.edu o al 93 542 18 50.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web