ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

L'ÀMBITS: 'EUROPA DESPRÉS DE LISBOA: QUOI DE NEUF?' ES VA PRESENTAR SIMULTÀNIAMENT A BARCELONA I BRUSSEL·LES

L'Aula Europa, seu de les institucions europees a Barcelona, i la delegació del govern de la Generalitat de Catalunya a Brussel·les van ser els escenaris que van acollir, de forma simultània, la presentació del darrer número de la revista Àmbits de Política i Societat 'Europa després de Lisboa: quoi de neuf?'.
L'ÀMBITS: 'EUROPA DESPRÉS DE LISBOA: QUOI DE NEUF?' ES VA PRESENTAR SIMULTÀNIAMENT A BARCELONA I BRUSSEL·LES

Més d'una vintena de persones van assistir a la presentació d'aquest número de la revista Àmbits, acte organitzat conjuntament pel Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya i per l'associació Horitzó Europa. La presentació va ser moderada per la degana del Col·legi, la Sra. Anna Parés, amb la presència de dos dels seus articulistes, Josep Coll, politòleg i ambaixador de la Unió Europa a la República de Cap Verd, i Elena Rodríguez, llicenciada en dret i secretària d'Horitzó Europa. El president d'aquesta associació, el Sr. Kolja Bienert, va ser l'encarregat de tancar l'acte, al qual va assistir el director de la Comissió Europea a Barcelona, el Sr. Manel Camós.

 

D'altra banda, i de forma paral·lela, la revista era presentada a la seu de la delegació del govern de la Generalitat de Catalunya a Brussel·les, amb Martí Adroher, Johan Haggman, Lluís Balsells i Joan Manuel Lanfranco, tots ells articulistes d'aquest número, com a ponents. 

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web