ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

SERVEI DE FORMACIÓ A MIDA DEL COL·LEGI

El programa FORMA'T del SOC ofereix subvencions per a la formació en empreses Un dels serveis formatius proporcionats pel Col·legi és la seva Formació a Mida. Un dels recursos per a obtenir ajuts a la formació dels treballadors i treballadores d'una empresa és mitjançant el Programa FORMA'T del Servei d'Ocupació de Catalunya.

El servei de Formació a Mida del Col·legi està a disposició de qualsevol organització que desitgi detectar les necessitats formatives dels seus treballadors i treballadores, i cregui necessari desenvolupar un pla de formació específic que les cobreixi.

El Col·legi participa tant en la detecció de necessitats com en el disseny i implementació de les accions. Són nombroses les entitats que han sol·licitat els nostres serveis, entre elles el propi SOC, i d'altres com la Diputació de Barcelona, Localret, Barcelona Activa o l'Institut d'Estudis Andorrans, entre d'altres.

Una de les formes de finançament a les empreses per a la formació dels seus treballadors és mijtançant el programa FORMA'T del SOC que, amb el cofinançament del Fons Social Europeu, ofereix fins a 3.000.000 euros per subvencionar els costos generals generats a les empreses per la participació dels seus treballadors i treballadores en accions formatives

FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web