ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

CURS: 'INICIACIÓ A L'SPSS'

Matrícula fins el 21 d'octubre El curs es desenvoluparà com un taller pràctic d'informàtica aplicada per a l'ús de dades estadístiques amb el programari SPSS, amb l'objectiu de proporcionar coneixements sobre els procediments bàsics de tractament de fitxers així com sobre la transformació de les dades d'una matriu.
CURS: 'INICIACIÓ A L'SPSS'

En aquest curs també es recordaran algunes de les tècniques d'anàlisi de dades quantitatives bàsiques: procediments, aplicacions i interpretació de resultats.

 

El curs s'impartirà a Click and Do  (c/ Pelai, 8. Barcelona) del 28 d'octubre a l'11 de novembre, els divendres de 16 a 20 h.

 

DESCOMPTES PER AL CURS 'ANÀLISI I TRACTAMENT DE DADES ESTADÍSTIQUES AMB SPSS'

Totes aquelles persones que s'hagin matriculat al curs de 'Iniciació a l'SPSS' gaudiran de 25 euros de descompte en la matrícula del curs 'Anàlisi i tractament de dades estadístiques amb SPSS', el qual proporcionarà un coneixement més profund sobre dels procediments d'anàlisi estadística tant en el tractament bivariable com multivariable. Aquest curs s'impartirà, també a Click and Do, del 18 al 26 de novembre, divendres de 16:00 a 20:00 hores i dissabtes de 9.30 a 13.30 hores.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web