ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

NOU CURS: 'INTRODUCCIÓ A LA GESTIÓ PÚBLICA LOCAL'

ÚLTIMS DIES DE MATRÍCULA! S'ha produït un canvi de dates al curs 'Introducció a la gestió pública local'. Les classes tindran lloc del 4 al 18 de novembre, i el període de matriculació finalitza el dia 28 d'octubre.
NOU CURS: 'INTRODUCCIÓ A LA GESTIÓ PÚBLICA LOCAL'

Aquest curs pretén desenvolupar els coneixements necessaris per tal d'exercir un treball eficaç i eficient en el si de les administracions públiques locals, les quals necessiten persones amb coneixements sobre la lògica de la gestió pública, el municipi, l'estructura de la funció pública local, contractació, estructura de pressupost i tresoreria, fonts de finançament, procediments administratius, recursos i prestació de serveis públics.

 

El curs s'impartirà del 4 al 18 de novembre, els divendres de 16 a 20 hores, per Antoni Fernández, politòleg i professor associat de Ciències Polítiques i de l'Administració de la Universitat de Barcelona.

 

El termini de matriculació a aquest curs finalitza el dia 28 d'octubre.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web