ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

ARRENCA EL CURS 'LA PRÀCTICA DE LA MEDIACIÓ COMUNITÀRIA EN EQUIPS MULTIDISCIPLINARIS'

El dimarts 18 d'octubre va tenir lloc la inauguració i l'inici de les classes del curs 'La pràctica de la mediació comunitària en equips multidisciplinaris'. El curs, que ha suscitat molt d'interès, compta amb 20 alumnes, 7 dels quals són politòlegs i sociòlegs. El gran nombre de sol·licituds de matrícula va fer necessari obrir una llista d'espera. L'equip docent està format per experts de diverses disciplines, entre elles la Sociologia i la Ciència Política.
ARRENCA EL CURS 'LA PRÀCTICA DE LA MEDIACIÓ COMUNITÀRIA EN EQUIPS MULTIDISCIPLINARIS'

Aquest curs és el resultat de la iniciativa fruit de l'aliança intercol·legial, formada pel Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, el Col·legi d'Educadors i Educadores Socials de Catalunya, el Col·legi de Pedagogs de Catalunya, el Col·legi Oficial de Diplomats en Treball Social i Assistents Socials de Catalunya i el Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.

 

Els degans de cada Col·legi van ser presents en la inauguració del curs que va tenir lloc a Barcelona, a la seu del Col·legi de Psicòlegs de Catalunya, amb l'assistència dels alumnes, els quals ja han iniciat les classes d'aquest curs, ofert per primera vegada en la programació formativa del nostre Col·legi.

 

La nostra degana, la Sra. Anna Parés, va voler felicitar durant la inauguració a tots aquells que han fet possible aquesta iniciativa conjunta intercol·legial. Així mateix, la degana va remarcar el paper del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya en el reconeixement de la figura de sociòlegs i politòlegs en el camp de la mediació, un àmbit on cada cop més professionals de la Ciència Política i la Sociologia volen desenvolupar la seva carrera. També va convidar els assistents a fer arribar les seves valoracions del curs per tal de poder posar en marxa noves iniciatives.

 

Perfils multidisciplinars
La mediació es caracteritza precisament pel perfil multidisciplinar dels qui l'exerceixen, i això es veu clarament reflectit en l'equip docent d'aquest curs, el qual compta amb titulats i titulades en Sociologia, Ciències Polítques, Psicologia o Pedagogia, entre altres.

 

L'objectiu del curs és proporcionar els coneixements necessaris per tal d'intervenir en processos de mediació comunitària des d'una visió integral i multidisciplinària.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web