ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

PUBLIQUEM UN NOU NÚMERO DE LA REVISTA ÀMBITS DE POLÍTICA I SOCIETAT'

Amb un disseny renovat La nostra revista Àmbits de Política i Societat es renova. El nou número presenta com a novetat un nou disseny en totes les seccions de la revista. L’edició d’enguany està dedicada al IV Congrés Català de Joves Sociòlegs que va tenir lloc el mes d'abril de 2011, a Barcelona.
PUBLIQUEM UN NOU NÚMERO DE LA REVISTA ÀMBITS DE POLÍTICA I SOCIETAT'

L'Àmbits número 47 és el primer del nou disseny de la revista. Es tracta d'un canvi integral de la nostra publicació que, tot i conservar la seva personalitat, es transforma amb l'objectiu de millorar la seva imatge i la seva lectura.

 

L'edició d'enguany ha estat dedicada a cobrir el IV Congrés Català de Joves Sociòlegs, celebrat el passat mes d'abril a Barcelona. El Congrés va ser organitzat per l'associació Joves en Sociologia amb, un cop més, la col·laboració del Col·legi. Sota el mateix títol del Congrés, 'Joves perspectives', el nostre monogràfic aborda algunes de les comunicacions més destacades presentades al Congrés, representatives de la qualitat de l’estudi dels joves sociòlegs i sociòlogues que amb el seu treball i presència van contribuir a l’èxit del Congrés. 

 

La Dra. Marina Subirats, Premi Catalunya de Sociologia 2011, és la protagonista de l’entrevista d’aquest número. D’altra banda, novament comptem amb una interessant Pàgina d’Actualitat, amb la contribució dels escrits dels nostres col·legiats i col·legiades.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web