ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

L'AJUNTAMENT D'ALELLA CONVOCA UNA BECA DE RECERCA SOBRE EL MUNICIPI

L’Ajuntament d’Alella convoca la primera edició de la beca de recerca històrica d’Alella per tal de fomentar i promoure la investigació sobre Alella en el camp de les ciències socials, ambientals i humanes, prioritàriament en l’àmbit de la història, l’arqueologia, la geografia o del patrimoni cultural i artístic.
L'AJUNTAMENT D'ALELLA CONVOCA UNA BECA DE RECERCA SOBRE EL MUNICIPI

La beca de caràcter anual, dotada amb 3.000€, pretén millorar el coneixement sobre el poble, incentivar-ne la divulgació i ampliar la historiografia local.

 

Aquesta beca s’atorgarà al millor projecte inèdit de recerca en el camp de les ciències socials, ambientals i humanes relacionades amb Alella i el seu entorn.


Podran optar a aquesta beca investigadors i investigadores que, de manera individual o col·lectiva, presentin una proposta de recerca d’acord amb les bases de l'ajut.

 

Les sol·licituds es podran presentar fins el divendres 18 de novembre de 2011, al registre general de l’Ajuntament d’Alella.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web