ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

CAMPANYA SOLIDÀRIA: 'GRAN RECAPTE D'ALIMENTS A CATALUNYA'

25 i 26 de novembre a tot Catalunya La Fundació Banc dels Aliments organitza un any més la campanya solidària 'Gran Recapte d'Aliments a Catalunya', la qual tindrà lloc els dies 25 i 26 de novembre de 2011 a supermercats i mercats de tot Catalunya. Es pot col·laborar a la campanya donant aliments o bé apuntant-se com a voluntari en la recaptació d'aquests.
CAMPANYA SOLIDÀRIA: 'GRAN RECAPTE D'ALIMENTS A CATALUNYA'

Amb aquesta campanya el Banc dels Aliments pretén sensibilitzar la població catalana de la realitat de la fam a casa nostra i de la importància de la participació ciutadana en l’atenció d’aquest problema.


L’objectiu de la campanya és aconseguir recaptar aliments bàsics (llegums seques, llet, oli, llaunes de conserva de peix i tomàquet natural) des de qualsevol punt de Catalunya per tal de fer-los arribar a les persones més necessitades.


La donació es pot fer des dels Punts de Recollida d’Aliments. D'altra banda, també es pot col·laborar com a voluntari, treballant a aquests mateixos punts de recollida.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web