ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

PREMIS MANUEL ARROYO

Suport a projectes empresarials cooperatius de joves emprenedors Els Premis Manuel Arroyo, inspirats en els valors de transformació, cooperació, emprenedoria i compromís, tenen com a objectiu donar suport i impulsar projectes empresarials cooperatius de joves emprenedors.
PREMIS MANUEL ARROYO

Per a participar als premis a joves empreses cooperatives, s’ha de tenir entre 18 i 35 anys i una empresa cooperativa en funcionament o, com a mínim, un pla d’empresa per iniciar una empresa cooperativa.

 

Els Premis per a Joves Emprenedors estan dotats amb 6.000 euros, que es farien efectius en la seva totalitat per a empreses ja constituïdes, i en el cas de projectes per iniciar-se, es farien efectius de la manera següent: 3.000 euros en el moment de la concessió del premi i 3.000 més en el moment de constitució de l’empresa, i els serveis d’assesorament i acompanyament en els àmbits econòmic,fiscal, comptable, laboral i comercial per part de l’empresa Integral durant un any.

 

Les candidatures es poden presentar a través del web oficial dels premis fins al dia 30 de desembre de 2011.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web