ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

PRIMERA ESCOLA DE TARDOR DE LA FUNDACIÓ DESENVOLUPAMENT COMUNITARI

GRATIS PER ALS COL·LEGIATS La Fundació Desenvolupament Comunitari inicia aquest mes de novembre la seva primera Escola de Tardor, sota la premisa 'El sentit de la mediació, la participació i la solidaritat en un món en crisi. Diàlegs local-global per a la transformació social'. Tots els membres del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya podran inscriure's de manera gratuïta a les activitats de l'Escola.
PRIMERA ESCOLA DE TARDOR DE LA FUNDACIÓ DESENVOLUPAMENT COMUNITARI

Aquesta primera Escola de Tardor s'inclou dintre del conjunt d'iniciatives i activitats encetades amb motiu del 20è aniversari de la Fundació. L'Escola, que compta amb Guinea Conakry i Colòmbia com a països convidats, proposa un intercanvi de diàlegs i bones pràctiques al voltant de la mediació i la participació com a eines per a gestionar els conflictes i com a motor de canvis polítics i socials profunds.

 

Programa:

21.11.2011. Organització comunitària i col·laborativa en temps de crisi. Inauguració de l'Escola a càrrec de Mercè Homs, regidora de Ciutat Vella, i Carles Riera, president de la Fundació Desenvolupament Comunitari. Conferències i debats.

22.11.2011. Participació ciutadana i gestió del conflicte: possibilitats i límits. Conferències i debats.

24.11.2011. Mediació i acció comunitària en diferents territoris i contextos amb alta conflictivitat. Conferències i debats.

25.11.2011. Pobresa, exclusió social i conflicte en contextos de crisi. Quines respostes es poden donar des de la mediació, la participació i l'acció comunitària?. Jornada deliberativa, conferència, taules rodones i clausura.

 

Entre els ponents de les diferents sessions l'Escola compta amb professionals com Jordi Garcia i Janer, cooperativista i membre de la Xarxa d'Economia Solidària; Mario Fernando Quesada, coordinador nacional de la Red de Justicia Comunitaria y Tratamiento de los Conflictos de Colòmbia; Joaquim Llimona, director de Relacions Internacionals i Cooperació de l'Ajuntament de Barcelona, i Bakary Fofana, president fundador del Centre du Commerce International pour le Développement i exministre d'Afers Exteriors de Guinea Conakry, entre altres conferenciants.

 

Hi ha diversos preus d'inscripció segons el tipus d'activitat i de si es tracta de la inscripció d'una persona o una entitat. Tots els membres del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya podran inscriure's a l'escola gratuïtament.


ENLLAÇ D'INTERÈS
FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web