ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

CONCURS JOVES SOCIÒLEGS (XVI EDICIÓ)

Associació Catalana de Sociologia Els objectius del premi són promoure la investigació sociològica entre els joves investigadors i contribuir a l'estímul i el desenvolupament del treball de recerca en ciències socials a Catalunya.
CONCURS JOVES SOCIÒLEGS (XVI EDICIÓ)

Poden prendre part en aquesta convocatòria els llicenciats en sociologia en els darrers tres anys, els estudiants de doctorat, els doctorats en sociologia en els darrers tres anys i equips de treball novells (del quals els membres han de complir els requisits anteriors).


El premi és per a un treball d'investigació sociològica, teòric o empíric i inèdit, en què es valorarà l'enfocament innovador, el rigor metodològic i la solidesa argumental.


La dotació del premi és de dos mil euros (2.000 €). Es pot concedir un accèssit. L’Associació Catalana de Sociologia promourà la publicació del treball o dels treballs premiats en la Revista de l'entitat.

 

Termini d'admissió de candidatures: 2 de desembre de 2011, a les 13 hores.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web