ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI INTRODUEIX MILLORES EN EL MODEL DE CURRÍCULUM DE LA BORSA DE TREBALL

Amb l’objectiu de millorar el Servei de Borsa de Treball del Col·legi i atenent a algunes de les peticions i suggeriments dels nostres col·legiats i col·legiades, hem introduït algunes millores en el model de Currículum que teniu a la vostra disposició a l’apartat privat del web www.colpis.cat
EL COL·LEGI INTRODUEIX MILLORES EN EL MODEL DE CURRÍCULUM DE LA BORSA DE TREBALL

Aquests són els canvis efectuats, que esperem us siguin d’utilitat.

 

S’ha introduït la possibilitat de redactar una carta de presentació. Aquesta es pot modificar per a cada oferta de treball, redactant el text que vulgueu per a cada ocasió. Tanmateix, si es deixa en blanc no apareixerà i per tant només enviareu el Currículum Vitae. Podeu comprovar com quedarà en tot moment descarregant-vos el pdf del vostre CV.

 

Camp ‘Altres dades’ s’ha afegit dos espais d’observacions per al camp d’autònom/a i disponibilitat a viatjar, per tal que pugueu posar els comentaris que considereu oportuns al respecte. D’altra banda s’ha afegit un camp de ‘més informació’ per si necessiteu incloure alguna dada no especificada als camps existents.

S’ha inclòs també dos camps nous: bloc i perfil a les xarxes socials.

 

Camp 'Estudis'. Aquest camp ha experimentat dos canvis importants: d’una banda podreu ordenar els estudis realitzats segons les vostres preferències, adaptant-los a cada candidatura. Podeu canviar l’ordre per a cada oferta. Així mateix, un segon canvi dóna l’opció d’ocultar algun estudi en cas que sigui irrellevant per a una oferta determinada. El podreu tornar a fer visible per a altres ofertes amb un sol click.

 

Camp 'Experiència professional'. Aquest camp ha tingut els mateixos canvis que l’anterior, d’estudis, amb algunes aportacions més. S’ha habilitat un camp de ‘tasques’, on podreu especificar les competències desenvolupades en la vostra feina. També s’ha introduït un camp de ‘persones a càrrec’, en el cas que gestioneu equips de treball.

 

Camp 'Altres coneixements'. En aquest camp s’ha corregit l’apartat dels idiomes, s’ha obert el camp de ‘coneixements informàtics’ perquè aporteu tota la informació que creieu convenient i s’ha creat el camp de ‘més coneixements’ per a altres qüestions que considereu oportunes.

 

Des del Col·legi continuem treballant-vos per a oferir-vos el millor servei ocupacional possible. Totes les vostres aportacions i suggeriments al respecte seran benvinguts.

Per a qualsevol dubte respecte al model de currículum o a la Borsa de Treball podeu posar-vos en contacte amb el Col·legi.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web