ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

II ISA FORUM OF SOCIOLOGY

Agost de 2012, a Buenos Aires De l'1 al 4 d'agost de 2012 tindrà lloc la segona edició del ISA Forum of Sociology, a la capital d'Argentina. El termini per a presentar els abstracts finalitzarà el dia 15 de desembre de 2011.
II ISA FORUM OF SOCIOLOGY

Els treballs es poden presentar en funció de diverses temàtiques repartides entre els comitès de recerca, grups temàtics i grups de treball. Així trobem qüestions com ara economia i societat; racisme, nacionalisme i relacions ètiques; transformacions socials i sociologia del desenvolupament; classes i moviments socials; sociologia del risc i de la incertesa; drets humans i justícia global o sociologia de les relacions local-global, entre moltes altres àrees de treball.

 

Una  prioritat important d'aquest Forum és precisament la d'enfortir la comunicació i col·laboració entre les comissions d'investigació, els grups de treball i els grups temàtics, amb l'objectiu de fomentar la sinergia entre aquests.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web