ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

CONVOCATÒRIA PREMI ALFONSO PERALES D'ASSAIG HUMANÍSTIC 2012

Fundació Alfonso Perales
CONVOCATÒRIA PREMI ALFONSO PERALES D'ASSAIG HUMANÍSTIC 2012

Podran optar al Premi Alfonso Perales d'Assaig Humanístic 2012 aquelles obres escrites en castellà, inèdites, que analitzin, estudiïn o investiguin aspectes o temes relacionats amb les Humanitats. S'entén per Humanitats, per a aquest cas concret, les temàtiques relacionades amb arguments Filosòfics, Històrics, Artístics, Jurídics, Econòmics, Polítics, Sociològics, Antropològics o de Comunicació. Només sobre aquestes matèries es podran presentar originals.


S'atorgarà un premi de tres mil euros (deduint els impostos legalment establerts) i l'edició, si escau, de l'obra per les Editorials Aconcagua i Àgora Segle XXI, a aquella que, per unanimitat o per majoria de vots, sigui considerada mereixedora del Premi Alfonso Perales per part del jurat.

 

L'admissió d'originals es tancarà el dia 15 de gener de 2012 a les 14:00 hores i hauran de ser enviats a la seu de la Fundació Alfonso Perales Pizarro, al carrer San Vicente, 37-41, 41002 Sevilla, fent constar en el sobre i en la coberta de l'original el nom del Premi.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web