ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

ELS JOVES REIVINDIQUEN EL SEU PAPER DINTRE D'UNA SOCIOLOGIA CADA DIA MÉS FORTA

El passat 14 de desembre el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya i l'Associació Joves en Sociologia van celebrar la presentació del darrer número de la revista Àmbits de Política i Societat, centrada en el IV Congrés Català de Joves Sociòlegs que va tenir lloc el mes d'abril a Barcelona.
ELS JOVES REIVINDIQUEN EL SEU PAPER DINTRE D'UNA SOCIOLOGIA CADA DIA MÉS FORTA

Durant la presentació va tenir lloc un extens debat al voltant del futur de la sociologia, en mans dels joves, i com aquests poden contribuir al progrés i millora de la professió. Es va parlar de la necessitat de continuar creant espais de reflexió com va ser el IV Congrés Català de Joves Sociòlegs i també de la importància de reivindicar el paper que la sociologia té en la construcció d'una societat millor.

 

La presentació, que va tenir lloc a la seu del Col·legi, va comptar amb la presència de Mireia Sierra, presidenta de l'Associació Joves en Sociologia, i amb dos dels articulistes d'aquest número de la revista Àmbits, els sociòlegs Albert Martin i Marta Curran.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web