ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

BEQUES DE MOBILITAT PER A ESTUDIS DE POSTGRAU A L'ESTAT ESPANYOL I A L'ESTRANGER

Obra Social La Caixa L'Obra Social La Caixa obre una nova convocatòria de les seves beques de mobilitat per a estudis de Postgrau en universitats tant de l'Estat espanyol com de l'estranger.
BEQUES DE MOBILITAT PER A ESTUDIS DE POSTGRAU A L'ESTAT ESPANYOL I A L'ESTRANGER

La convocatòria, que contempla totes les àrees de coneixement, està dirigida a graduats universitaris, llicenciats i titulats superiors.

 

Els estudiants tindran la possibilitat d'estudiar un Màster oficial a diverses universitats de l'Estat espanyol (100 beques), estudis de Màster o Doctorat a Canadà (5 beques), un MBA a Àsia (7 beques), estudis de Màster o Doctorat als Estats Units (45 beques) i, finalment, estudis de Postgrau a diferents universitats arreu d'Europa (65 beques).

 

La dotació de la beca varia en funció de cada modalitat i destí, però inclou conceptes com la matrícula dels estudis, desplaçaments, dotació mensual, assegurança per malaltia i accident, expedició de visats, etc.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web