ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

DAVANT LA CRISI, #VIRTUTS

Cicle de conferències al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona inicia el proper dia 16 de gener el cicle de debats 'Virtuts', un interessant programa on historiadors, literats, antropòlegs, escriptors, advocats, filòsofs, filòlegs, sociòlegs i politòlegs exposaran, en diverses conferències, quines són aquelles virtuts que, avui més que mai, calen a la nostra societat per poder dotar de confiança i esperança la nostra mirada cap al futur.
DAVANT LA CRISI, #VIRTUTS

Aquest és el calendari del cicle:

 

Dilluns 16/1, a les 19.30 h. «MODERACIÓ». Tzvetan Todorov, historiador i assagista, director honorari d’investigacions al Centre National de la Recherche Scientifique de París.

Dilluns 23/1, a les 19.30 h. «FORTALESA» Joanna Bourke, professora a l’School of History, Classics and Archaeology del Birkbeck College, de la Universitat de Londres.

Dilluns 30/1, a les 19.30 h. «DIGNITAT» Claudio Lomnitz, professor d’Antropologia i Història a la Universitat de Columbia, Nova York.

Dilluns 6/2, a les 19.30 h. «PACIÈNCIA» Salvador Cardús, professor titular de Sociologia i degà de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la UAB.

Dilluns 13/2, a les 19.30 h. «JUSTÍCIA» Nancy Fraser, professora de Ciències polítiques i socials a The New School for Social Research de Nova York.

Dilluns 20/2, a les 19.30 h. «HONESTEDAT» António Lobo Antunes i Juan Marsé, escriptors.

Dilluns 27/2, a les 19.30 h. «CORATGE» Jacqueline Bhabha, professora de Dret i directora d’investigació del Centre François-Xavier Bagnoud per la Salut i els Drets Humans a la Universitat de Harvard.

Dilluns 5/3, a les 19.30 h. «AUTOESTIMA» Josep M. Ruiz Simón, professor de Filosofia a la Universitat de Girona i articulista de La Vanguardia.


Dilluns 12/3, a les 19.30 h. «SAVIESA» Jaume Pòrtulas, catedràtic de Filologia grega de la Universitat de Barcelona. 

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web