ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

LA CONTRA ENTREVISTA AL PRESTIGIÓS SOCIÒLEG ZYGMUNT BAUMAN

La Vanguardia La Contra del dia 12 de gener de 2012 va recollir una entrevista a Zygmunt Bauman, sociòleg, filòsof i assagista.
LA CONTRA ENTREVISTA AL PRESTIGIÓS SOCIÒLEG ZYGMUNT BAUMAN

El Premi Príncep d'Astúries 2010 va oferir una entrevista a La Contra del diari La Vanguardia, amb motiu del seu pas per Barcelona, on va participar al cicle Converses a la Pedrera, organitzat per l'Obra Social Catalunya Caixa.

 

En l'entrevista Bauman parla, un cop més, de la 'societat líquida' on vivim, terme encunyat per ell mateix, i de la sensació de fragilitat, incertesa i desconfiança que envaeix els ciutadans en aquests temps. En aquest sentit el sociòleg destaca la importància del caràcter per enfrontar el destí de cadascú.

 

L'entrevista conclou amb un missatge d'optimisme: 'Es resumeix a fer que la societat sigui més benvolent, menys hostil, més hospitalària a les opcions més humanes. Una bona societat seria la que fa que les decisions correctes siguin les més fàcils de prendre'.

 

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web