ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

TROBA EL PROFESSIONAL QUE ESTÀS CERCANT A LA BORSA DE TREBALL DEL COL·LEGI DE POLITÒLEGS I SOCIÒLEGS DE CATALUNYA

El Col·legi gestiona des de fa anys una Borsa de Treball a través de la qual empreses i entitats tant públiques com privades poden publicar les seves ofertes laborals adreçades a politòlegs/logues i sociòlegs/logues.
TROBA EL PROFESSIONAL QUE ESTÀS CERCANT A LA BORSA DE TREBALL DEL COL·LEGI DE POLITÒLEGS I SOCIÒLEGS DE CATALUNYA

El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya posseeix una àmplia experiència en la inserció laboral dels professionals de la Ciència Política i la Sociologia. Aquest expertise s'ha canalitzat, prioritàriament, a través d'una Borsa de Treball des de la qual les empreses publiquen aquelles ofertes laborals que precisen d'un sociòleg o un politòleg.

 

Entitats tan públiques com privades han fet ús d'aquest servei al llarg dels anys, trobant en els professionals de la Ciència Política i la Sociologia competències multidisciplinars i transversals, que els converteixen en candidats i candidates òptims per a desenvolupar tasques ben diverses.

 

Així, trobem sociòlegs i politòlegs en àrees tan diverses com la consultoria privada, l'estudi de mercats, la docència, la gestió de la diversitat, la immigració, la joventut, la vellesa, el gènere, la comunicació i el màrqueting polític, la gestió de projectes, les relacions internacionals, la confecció i anàlisi d'enquestes, l'assessorament a personalitats polítiques, la recerca o la participació política, per citar-ne només alguns.

 

Per publicar una oferta de treball a través del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya només cal entrar a la nostra pàgina web www.colpis.cat i, al menú de l'esquerra, triar l'opció 'Borsa de Treball > Àrea d'empreses'. A partir d'aquest moment l'oferta serà publicada i tots els nostres col·legiats i col·legiades en tindran accés, enviant el seu currículum i carta de presentació. L'empresa sol·licitant es podrà posar en contacte directament amb les persones que millor s'ajustin al perfil sol·licitat. D'altra banda, l'equip de treball del Col·legi restarà a la seva disposició per a resoldre qualsevol aclariment.

 

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web