ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

CURS DE POSTGRAU DE DINAMITZACIÓ DE PROJECTES EN ENVELLIMENT ACTIU. IDEC. Descompte del 10% per als col·legiats

L'Institut d'Educació Contínua (IDEC) organitza el curs de postgrau de Dinamització de Projectes en Envelliment Actiu (Active Ageing) per als mesos de febrer i març de 2012. Gràcies al conveni signat entre el Col·legi i aquesta entitat, totes les persones col·legiades tindran dret a un 10% de descompte en l'import de la matrícula. A més, l'IDEC oferirà una beca a un dels nostres col·legiats que suposarà un estalvi del 25% del cost d'aquest curs.
CURS DE POSTGRAU DE DINAMITZACIÓ DE PROJECTES EN ENVELLIMENT ACTIU. IDEC. Descompte del 10% per als col·legiats

L'objectiu del Curs de Postgrau de Dinamització de Projectes en Envelliment Actiu (CDIPEN) és formar especialistes en aquesta matèria, capaços de dissenyar, desenvolupar i impulsar polítiques per a un "envelliment actiu". Alhora, el curs té com a finalitat formar a animadors/dinamitzadors socioculturals per a poder desenvolupar sobre el terreny projectes i activitats d'aquesta especialitat.

 

El curs s'impartirà del 7 de febrer al 20 de març, dimarts tarda de 16.00 a 20.00 hores i dijous matí de 10 a 14.00 hores, a l'IDEC. El preu és de 1.190 euros, amb un 10% de descompte per a totes les persones col·legiades i, a més, una beca d'un 25%. Per a sol·licitar aquests ajuts és necessari identificar-se com a col·legiat enviant un correu electrònic a info@idec.upf. edu. La beca serà atorgada en funció de la valoració del Currículum Vitae del sol·licitant. 

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web