ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

NOU ACCÉS AL BANC DE DADES DEL CENTRE D'INVESTIGACIONS SOCIOLÒGIQUES

El Centre d'Investigacions Sociològiques recull contínuament una gran quantitat de dades que són àmpliament demandades pels qui es dediquen a la investigació, la docència i l'anàlisi de la societat espanyola. Aquesta informació és dipositada al Banc de Dades, tant en paper com en suports informàtics, des de 1963.
NOU ACCÉS AL BANC DE DADES DEL CENTRE D'INVESTIGACIONS SOCIOLÒGIQUES

El CIS manté una línia estratègica de posada a disposició dels usuaris les dades i informació custodiada al seu Banc de Dades. El Centre ha treballat en aquest sentit en col·laboració amb altres institucions i de l'experiència obtinguda sorgeix un nou accés a les dades, al que ja es pot accedir des de la pàgina web del Centre a la secció corresponent a Banc de Dades, en l'enllaç "Accés a dades del Banc de dades" o bé directament en: http://datosbd.cis.es/ciswebconsultas/main.htm

Amb aquesta nova eina, que posa en obert les bases de dades del Banc de Dades, els usuaris de la pàgina Web del CIS podran accedir mitjançant una interfície de cerques a la informació sobre cada estudi, als seus qüestionaris i preguntes, els seus dissenys mostrals i, en una bona part dels casos, als valors de les variables. També es podran buscar Sèries Temporals que el CIS ha construït al llarg d'aquests anys amb les preguntes realitzades en les enquestes.


Segons el director del Banc de Dades del Centre d'Investigacions Sociològiques, aquesta aplicació està en una fase experimental i neix intencionadament simple, oberta a millores i amb el propòsit d'anar afegint prestacions en successives revisions, com a resposta a l'experiència dels usuaris.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web