ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI ORGANITZA UNA TAULA D'ITINERARIS PROFESSIONALS PER ALS COL·LEGIATS

Dijous 16 de febrer El Col·legi organitza, per al proper dijous dia 16 de febrer, una taula d'itineraris professionals dirigida als col·legiats. Aquesta és una de les diverses activitats encetades dins de la Línia 2 “Reforç de l’ocupabilitat i la professionalització dels col·legiats i col·legiades”, inclosa al Pla Estratègic 2011-2015, sobre el qual us venim informant darrerament.
EL COL·LEGI ORGANITZA UNA TAULA D'ITINERARIS PROFESSIONALS PER ALS COL·LEGIATS

En aquesta taula es presentaran un total de quatre itineraris professionals per part d'experts que desenvolupen el seu treball en els mateixos, proporcionant als participants informació bàsica i útil, amb recursos clau que els ajudin a orientar-se en el seu objectiu professional.

 

La taula comptarà amb la presència de:

- Itinerari: consultoria i emprenedoria. Claudia Vallvé, sociòloga i directora-consultora a Xarxa Consultors
- Itinerari: gestió de projectes internacionals. Xavier Tiana, politòleg, cap de l’Oficina de Cooperació Europea de la Direcció de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona.
- Itinerari: recerca aplicada. Xavier Riudor, sociòleg, director tècnic al Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya.
- Itinerari: Tercer sector. Emma Pivetta, sociòloga, European Finance Project Manager a la Fundació Clínic / IDIBAPS

Aquesta sessió tindrà lloc el dia 16 de febrer, de 18 a 20 hores. Es tracta d'una activitat exclusiva per a les persones col·legiades. L'accés és gratuït però les places són limitades. La llista d'assistents es tancarà quan s'assoleixi la xifra de 30 persones. És necessari confirmar l'assistència enviant un correu electrònic a colpis@colpis.cat

 

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web