ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

BEQUES FPI + CONTRACTE PROJECTE “ORGANITZACIÓ I POLÍTIQUES DE PROMOCIÓ EN EL CONTEXT DE LES CARRERES ACADÈMIQUES

L'Institut de Polítiques i Béns Públics del Ministeri d'Economia i Competitivitat convoca una beca més contracte per a la realització d'una tesi doctoral en el context del projecte d'investigació: Organització i polítiques de promoció en el context de les carreres acadèmiques.
BEQUES FPI + CONTRACTE PROJECTE “ORGANITZACIÓ I POLÍTIQUES DE PROMOCIÓ EN EL CONTEXT DE LES CARRERES ACADÈMIQUES

L'objectiu del projecte és analitzar els sistemes de promoció acadèmica, les seves característiques i els seus efectes en producció científica i generar evidència sobre el seu funcionament. En diferents països l'accés i la promoció universitària s'organitzen de forma molt diversa, però existeix una llacuna sobre els efectes dels diferents sistemes i els seus efectes en la promoció d'una producció científica de qualitat, així com sobre els contextos organitzatius que afavoreixin la meritocràcia. Aquest projecte es proposa avançar el coneixement sobre el paper dels sistemes de promoció en relació a l'excel·lència de les institucions i del sistema.


Requisits: titulacions preferents (no exclusives) que es valoraran per al projecte: Ciències  Econòmiques i Empresarials; Ciències Polítiques, Sociologia, Matemàtiques, etc.

Nombre de Beques: 1
Dotació de la Beca: Dotació econòmica: 2 primers anys: beca de més d'1.100 euros mensuals. 3er i 4rt anys: contracte de formació: retribució mínima 16.000 euros anuals.


Sol·licituds: persones interessats/as contactar amb Laura Cruz-Castro escrivint a laura.cruz@csic.es per a manifestar l'interès abans del 10 de Febrer de 2012. Després s'hauran de dur a terme els tràmits que s'estableixi en la Convocatòria del Ministeri d'Economia i Competitivitat que es publicarà en el BOE i en la data que aquest estableixi.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web