ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI VOL POTENCIAR LA XARXA PROFESSIONAL ENTRE LES PERSONES COL·LEGIADES

Al Col·legi estem treballant en el desenvolupament d'una xarxa professional que proporcionarà espais d'interacció on totes les persones col·legiades podran estar en contacte amb els seus col·legues professionals. Es tracta de mobilitzar-nos tot aprofitant el potencial de relació, de coneixement i d'intercanvi que ofereix el col·lectiu de prop de 1.500 persones que formen el Col·legi.
EL COL·LEGI VOL POTENCIAR LA XARXA PROFESSIONAL ENTRE LES PERSONES COL·LEGIADES

Aquesta xarxa, tant en format presencial com on line, oferirà una major oportunitat de contacte, relació i intercanvi entre els professionals mitjançant espais d'interacció i relació, com són trobades de networking, presència a xarxes socials, activitats grupals, etc., tant amb professionals del nostre sector com amb persones d'altres camps de treball.

 

Un altre component clau és el de poder disposar de fonts d’informació i continguts de referència, amb el potencial de coneixements que un grup de 1.500 persones pot aportar. 

 

Alhora, la xarxa esdevindrà sense dubte un canal de millora de l'ocupabilitat i de la professionalització, sent una plataforma de projecció en el mercat laboral i una oportunitat per a l'emprenedoria. D'altra banda, contribuirà a projectar la professió de sociòleg i politòleg en la societat.

 

El Col·legi està en ple procés de configuració d'aquesta xarxa, inclosa al Pla Estratègic 2011-2015, en col·laboració amb els propis col·legiats, com a destinataris principals d'aquesta iniciativa que són, així com amb assessors professionals externs.

 

Us mantindrem informats de totes les activitats i novetats al respecte, a través de l'Infocolpis i del web del Col·legi.

 

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web