ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

LA FEINA DE CERCAR FEINA

TALLERS DE CERCA DE FEINA PER ALS COL·LEGIATS I COL·LEGIADES Tots tenim intuïcions i certeses sobre què sabem fer, quins són els nostres punts forts i quines les nostres àrees de millora. Qui no ha fet ja entrevistes de feina?, o té un currículum revisat múltiples vegades? Potser també tenim molt clar quin és el nostre objectiu professional...
LA FEINA DE CERCAR FEINA

Però ens trobem en uns moments en què la dificultat d’accedir a un lloc de treball és molt més alta del què solia ser, són més persones competint per a una mateixa posició. Amb aquest context hem de tenir molt clar què aportem a una nova feina i saber explicar-ho de manera que capti l’atenció del nostre entrevistador, hem de saber diferenciar-nos de la resta de candidats/es que participen en el mateix procés de selecció, definint de la forma més adequada allò que som i a on volem arribar professionalment. 


D’altra banda, sociòlegs i politòlegs tenim la necessitat de saber definir bé el nostre perfil davant entitats i empreses que encara tenen poc clar qui som i què sabem fer. 


Des del Col·legi estem convençuts que cal professionalitzar la recerca de feina, i per això cal conèixer i saber aplicar les eines adequades. Aquest taller t’ajudarà a aconseguir-ho, des d’una perspectiva pràctica amb què aprendràs a conèixer  el teu perfil (habilitats, punts de millora, motivacions...) i enfrontar-te així amb més possibilitats a una oferta de feina. En aquest procés estaràs assessorat per especialistes en metodologies d’acompanyament professional, els quals coneixen molt bé l’eficàcia d’una bona preparació per aprofitar al màxim l’entrevista de treball.


Consulta el taller que millor s’adapti a les teves necessitats. Encara estàs a temps de matricular-te!

 

TALLER JÚNIOR D’ESTRATÈGIA DE CERCA DE FEINA

TALLER SÈNIOR D’ESTRATÈGIA DE CERCA DE FEINA O CANVI PROFESSIONAL

 

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web