ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

BEQUES DEL PROGRAMA BEATRIU DE PINÓS

Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca L'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca convoca beques i ajuts en el marc del programa Beatriu de Pinós 2010-2013, per a estades de recerca postdoctorals fora de l'Estat espanyol i de tornada a Catalunya.
BEQUES DEL PROGRAMA BEATRIU DE PINÓS

Poden beneficiar-se d'aquesta modalitat el personal investigador que tingui el títol de llicenciatura, grau o equivalent o el títol de doctorat d'una universitat del sistema universitari català. 


La modalitat A d'aquesta convocatòria ofereix la possibilitat d'ampliar la formació a l'estranger del personal investigador arrelat a Catalunya i el seu retorn i es divideix en dues fases. La primera fase, en forma de beca, subvenciona estades postdoctorals de dos anys de durada a qualsevol universitat o centre de cerca de fora de l'estat espanyol. La segona fase, en forma d'ajut, subvenciona contractes postdoctorals d'un any de durada per facilitar el retorn al sistema de ciència i tecnologia de Catalunya a les persones que han completat la seva beca postdoctoral.

 

La modalitat B ofereix ajuts per fomentar la contractació de personal investigador en el sector públic, ja sigui en universitats, centres de recerca o fundacions hospitalàries, que hagi dut a terme una estada postdoctoral a l’estranger.

 

El termini per a sol·licitar aquests ajuts finalitza el dia 1 de març de 2012.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web