ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI CELEBRA UNA TAULA D'ITINERARIS PROFESSIONALS

Documentació disponible El passat 16 de febrer el Col·legi va celebrar una taula d'itineraris professionals on es van proporcionar algunes claus per a desenvolupar la carrera professional en àmbits com l'emprenedoria,la recerca aplicada, el tercer sector i la gestió de projectes europeus.
EL COL·LEGI CELEBRA UNA TAULA D'ITINERARIS PROFESSIONALS

Durant la sessió es va comptar amb la presència de quatre representants de cadascun d'aquests itineraris. Claudia Vallvé, sociòloga i directora-consultora a Xarxa Consultors, ens va parlar de l'àmbit de la consultoria i l'emprenedoria; Xavier Tiana, politòleg, cap de l’Oficina de Cooperació Europea de la Direcció de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona va presentar la gestió de projectes internacionals;  Xavier Riudor, sociòleg, director tècnic al Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya va parlar del camp de la recerca aplicada i pel Tercer Sector vam comptar amb Emma Pivetta, sociòloga, European Finance Project Manager a la Fundació Clínic / IDIBAPS.

 

Tots ells van exposar, des de la seva pròpia experiència, quines són les competències clau a l'hora de treballar en cadascun d'aquests itineraris, quins recursos disponibles hi ha, així com les necessitats actuals del mercat laboral en aquests camps.

 

Trobareu informació específica sobre competències, directori d'entitats i recursos informatius de cada itinerari, a la fitxa que cada ponent ha posat a disposició dels col·legiats i col·legiades. Per accedir-hi només cal que entreu a l'àrea dels col·legiats/des del web i, en el menú de la part superior esquerra, clickeu a sobre d'Àrea Professional i, dins d'aquí, a l'apartat de 'Sortides professionals'. Us recordem que per accedir a l'àrea privada heu d'escriure el vostre número de col·legiat/da i, com a contrasenya, el vostre DNI sense la lletra (a excepció d'aquells que l'hagueu canviada per una altra).

 

Per a obtenir més informació poseu-vos en contacte amb el Col·legi trucant al 93 241 41 22 o bé per correu electrònic a colpis@colpis.cat.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web