ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

RESULTATS PRELIMINARS DE L'ENQUESTA SOBRE PARTICIPACIÓ I POLÍTICA A CATALUNYA, 2011

L'Enquesta sobre participació i política a Catalunya 2011 (EPP), que compara les actituds i els hàbits polítics i ciutadans entre adults i joves, és un projecte conjunt desenvolupat per la Direcció General de Relacions Institucionals, amb el Parlament (Departament de Governació i Relacions Institucionals) i la Direcció General de Joventut (Departament de Benestar Social i Família).
RESULTATS PRELIMINARS DE L'ENQUESTA SOBRE PARTICIPACIÓ I POLÍTICA A CATALUNYA, 2011

Aquesta enquesta permet analitzar la participació política i ciutadana a Catalunya durant el 2011 i alhora establir diferències i similituds entre les actituds polítiques, els hàbits associatius i les pràctiques participatives de joves i adults. 


Un dels resultats obtinguts ha estat que els joves i les joves de Catalunya s’interessen per la política tant o més que la població adulta. Les conclusions preliminars de l’EPP demostren que el col·lectiu jove està ben informat de les pràctiques participatives i que s’interessa per la política. També que la joventut participa de forma activa en entitats i col·lectius de caire associatiu i destaca que està especialment predisposat a realitzar tasques de voluntariat.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web