ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

Nou consell assessor dels Estudis de Dret i Ciència Política de la UOC

El Col·legi en forma part El passat dia 9 de febrer es va constituir el nou consell assessor dels Estudis de Dret i Ciència Política de la Universitat Oberta de Catalunya, en el qual està representat el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, a través de la seva degana, la Sra. Anna Parés.
Nou consell assessor dels Estudis de Dret i Ciència Política de la UOC

Aquest nou consell està constituït, entre altres, per personalitats del món jurídic català, com són el degà del Col·legi d'Advocats de Barcelona, Pedro L. Yúfera, i el president del Consell d'Administració del despatx Roca Junyent, Miquel Roca i Junyent.

 

Algunes de les funcions d'aquest consell seran ajustar les competències i els continguts docents a les necessitats del món professional, participar en la reflexió per al disseny dels programes formatius i avaluar els resultats obtinguts anualment en el desplegament dels programes formatius, entre altres.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web