ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

CONVOCATÒRIA PREMI "BLOGS ESPAI EUROPA"

L'Ambaixada de Dinamarca a Espanya, la Comissió Europea i el Parlament Europeu convoquen el premi 'Blogs Espai Europa'. El concurs pretén fomentar el debat europeu en Internet a través dels blogs. Si tens un blog sobre la UE o has escrit (o tens pensat escriure) algun post sobre alguna de les categories del concurs, ets el candidat perfecte per participar.
CONVOCATÒRIA PREMI

Els blocs o post que podran concórrer a aquesta tercera edició del concurso 'Blocs Espai Europa' són els següents:

- "Actualitat Europea": l'actualitat de la Unió Europea haurà de ser un dels temes principals del mateix, encara que en el cas del post, el blog en el qual s'escrigui no té per què ser de temàtica europea.

-"Any Europeu de l'Envelliment Actiu i la solidaritat intergeneracional": en aquesta categoria es valoraran aquells posts o blocs que abordin temes com l'envelliment actiu, projectes col·laboratius entre generacions o que descriguin bones pràctiques en qualsevol d'aquests àmbits.
-"Europa i el seu futur": post o bloc publicats per estudiants universitaris, docents o centres d'ensenyament que abordin la temàtica d'Europa i el seu futur.

-"Unió Europea i el Creixement Verd": s'entén per creixement verd el foment de les mesures d'eficiència energètica, energies renovables, respecte al medi ambient i consum sostenible.

- "Presidències rotatòries de la Unió Europea": especialment l'actual presidència danesa de la UE.

Dotació: Tots els guanyadors rebran un diploma personalitzat que podran penjar en el seu bloc o web i un altre virtual que els acreditarà com a guanyador/a en la seva categoria.

El termini per a presentar-se a aquest premi finalitza el dia 23 de març de 2012.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web