ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

CONVOCATÒRIA DE BEQUES PER A ESTUDIS DE POSTGRAU A HARVARD UNIVERSITY

Curs 2012-2013 A través del Conveni General entre la Harvard University i la Universitat Complutense, el Consell Acadèmic del Real Col·legi Complutense ha publicat aquest programa de beques, el qual tracta de fer possible que llicenciats, enginyers i arquitectes, o investigadors amb un títol de Doctor recent, espanyols o que han estudiat en universitats espanyoles, completin la seva formació als Programes per a Graduats que s'ofereixen en les Facultats o Escoles de la universitat de Harvard, o en qualitat de "Visiting Fellows" d'aquesta.
CONVOCATÒRIA DE BEQUES PER A ESTUDIS DE POSTGRAU A HARVARD UNIVERSITY

La convocatòria ofereix beques per a estudis de postgrau en qualsevol de les àrees de coneixement incloses als programes per a Graduats oferts per Harvard University que permeten obtenir un Doctorat o un Màster o als programes de "Visiting Fellows" de la Graduate School of Art and Sciences, o altres equivalents d'una altra de les Escoles de Harvard University.

La beca es concedeix per un any o un semestre. Depenent de la situació financera i familiar de l'alumne/a, segons el parer de la universitat de Harvard i del RCC, la beca podrà cobrir fins a un màxim de 1.500 $ mensuals.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web