ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

ÚLTIMES PLACES PER AL CURS INTRODUCCIÓ AL DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC LOCAL

Actualment, el DEL s'ha convertit en un objectiu prioritari per part dels ens locals del nostres país. Aquest fet ha comportat la consolidació de serveis públics de promoció econòmica i la creació de diferents tipus d'organitzacions de caire privat que treballen pel foment del desenvolupament local.
ÚLTIMES PLACES PER AL CURS INTRODUCCIÓ AL DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC LOCAL

Davant d'aquest fet, el Col·legi i el Departament de Ciència Política i Dret Públic de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb la col·laboració del Servei d'Ocupació de Catalunya, presenten aquest curs amb l'objectiu de donar resposta a la creixent demanda de professionals especialitzats en promoció econòmica.

 

El curs oferirà una visió transversal i àmplia dels diferents àmbits d'actuació de la promoció econòmica local a partir d'un enfocament eminentment pràctic.

 

Les classes s'impartiran del 13 d'abril al 25 de maig, els divendres de 16.30 a 20.30 h i els dissabtes, de 9.30 a 13.30 h. Matrícula encara oberta.

 

Les persones col·legiades que ho sol·licitin podran fraccionar el pagament del curs, amb una primera meitat a l'inici i una segona meitat abans de finalitzar el curs. Per a més informació us podeu adreçar al correu electrònic formacio@colpis.cat.

 

El Col·legi facilitarà la gestió a aquelles persones que estiguin interessades en sol·licitar finançament per algun dels seus cursos a través de la bonificació de les cotitzacions de la Seguretat Social, en concepte de formació professional dels treballadors i treballadores. Per a rebre més informació al respecte podeu adreçar-vos al correu electrònic formacio@colpis.cat


ENLLAÇ D'INTERÈS
FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web