ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

'ELS VALORS DELS CATALANS' NOU NÚMERO DE LA REVISTA ÀMBITS DE POLÍTICA I SOCIETAT

El monogràfic que us presentem en aquest nou número de la revista Àmbits de Política i Societat està basat en el llibre 'Valors tous en temps durs', dirigit pel doctor en Filosofia i Ciències de l’Educació, Àngel Castiñeira, i pel catedràtic en Sociologia, Javier Elzo.
'ELS VALORS DELS CATALANS' NOU NÚMERO DE LA REVISTA ÀMBITS DE POLÍTICA I SOCIETAT

’obra se centra en els valors dels catalans, resultat de les dades que es desprenen de l’Enquesta Europea de Valors de 2009. El títol ho diu tot: valors tous en temps durs. Les respostes donades pels ciutadans en aquesta enquesta i analitzades posteriorment per a la redacció d’aquest llibre mostren quins són els nostres valors, actituds i raonaments entorn de qüestions com la família, el treball, la religió, l’associacionisme, la política o la immigració. Al llarg d’aquestes pàgines trobareu un resum de l’anàlisi d’aquestes dades, realitzat pels mateixos autors dels llibre sota la coordinació del sociòleg Lluís Sáez, i l’entrevista a un dels seus directors, el Dr. Castiñeira.

 

Els nostres col·legiats i col·legiades, per la seva banda, tornen a aportar un cop més un valor afegit a l’Àmbits, amb la secció Pàgina d’Actualitat, on parlen de la indeguda gestió dels aliments al món, que porta a morir de gana centenars de milers de persones cada any, de la problemàtica de l’expulsió dels estrangers irregulars, del desaprofitament del capital humà en els canvis de govern i de la necessitat d’una reforma de la funció pública, de la importància de la recerca en les ciències socials i humanes i d’una forma de treballar junts però no regirats: el treball en xarxa.

 

L'objectiu d'aquest Àmbits és, un cop més, copsar la realitat social que vivim, amb una anàlisi en profunditat que ens permeti conèixer millor la nostra societat, on estem i cap a on ens dirigim.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web