ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

CONVOCATÒRIA XII PREMI BARCELONA ASSOCIACIONS

Ajuntament de Barcelona i del Consell Municipal d’Associacions de Barcelona El Premi Barcelona Associacions a les Bones Pràctiques de Participació i Foment de l’Associacionisme és una convocatòria anual de l’Ajuntament de Barcelona i del Consell Municipal d’Associacions de Barcelona, amb l'objectiu de recolzar les iniciatives que ja estan duent a terme les associacions de la ciutat, adreçades a l'impuls de processos participatius i al foment de la participació de la ciutadania.
CONVOCATÒRIA XII PREMI BARCELONA ASSOCIACIONS

L’objectiu del premi és reconèixer les bones pràctiques que utilitzen les entitats per incentivar la participació ciutadana i enfortir l'associacionisme.

 

Les propostes es valoraran en funció dels següents conceptes: innovació, adaptació a les noves realitats, resultats, activitats, metodologies i nous enfocaments de qualitat a favor de la participació. Es valorarà l’interès general i la utilitat social de l’associació i de les propostes presentades.

 

Poden concórrer a aquest premi les entitats sense afany de lucre de la ciutat de Barcelona que estiguin inscrites en el Fitxer General d’Entitats Ciutadanes.

 

El termini d’admissió de propostes es tancarà el 13 d’abril de 2012.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web