ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COLPIS TRAMITARÀ LA BONIFICACIÓ DELS SEUS CURSOS, DE MANERA GRATUÏTA

Els treballadores i treballadores contractades pel Règim General poden demanar a les empreses el finançament de la seva formació contínua a través de les cotitzacions anuals realitzades per l’empresa a la Seguretat Social en concepte de formació professional. El Colpis durà a terme, de manera gratuïta, la gestió de la bonificació dels seus cursos (excepte d'aquells que es realitzin en format on line) a través de Fundae.
EL COLPIS TRAMITARÀ LA BONIFICACIÓ DELS SEUS CURSOS, DE MANERA GRATUÏTA

Segons la quantitat ingressada per l’empresa l’any anterior per aquest concepte i la grandària de l’entitat, aquesta disposa d’un crèdit de bonificació que pot fer servir per a finançar la formació dels seus treballadors i treballadores. Si no l’utilitza, aquest fons es perd i queda a disposició de la Seguretat Social.

El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya durà a terme la gestió de la bonificació de les cotitzacions de la Seguretat Social per finançar el cost dels seus cursos, a través de Fundae. Es tracta d'un servei totalment gratuït. És imprescindible que les persones interessades facin saber al Col·legi la seva voluntat de bonificar-se el curs 10 dies abans de l'inici d'aquest.

A través d’aquesta gestió, les empreses hauran de pagar l’import de la matrícula del curs per a cadascun dels treballadors i treballadores que vulgui inscriure i, el mes següent a la finalització del curs, recuperarà l’import corresponent a través de la bonificació de la quota de la Seguretat Social en concepte de formació professional.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web