ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

ÚLTIMS DIES DE MATRÍCULA PER AL CURS: 'GESTIÓ DEL CANVI I MILLORA CONTÍNUA A LES ORGANITZACIONS'

L'actual context econòmic i social fa imprescindible que les organitzacions tant públiques com privades s'hagin d'adaptar i transformar per donar noves respostes i solucions. La millora contínua i el treball de qualitat són els eixos claus que facilitaran aquests processos de transformació.
ÚLTIMS DIES DE MATRÍCULA PER AL CURS: 'GESTIÓ DEL CANVI I MILLORA CONTÍNUA A LES ORGANITZACIONS'

Aquest curs, nou en l'oferta formativa del Col·legi, aportarà els recursos necessaris per prendre consciència d'aquest fet i desenvoluparà eines que permetran la planificació estratègica de les organitzacions, a l'hora que vetllarà per la qualitat del treball i la cohesió dels seus membres.

 

El curs s'impartirà del 24 d'abril al 10 de maig, dimarts i dijous de 18 a 21 hores. El termini de matriculació a aquest curs finalitza el dia 17 d'abril.

 

El Col·legi facilitarà la gestió a aquelles persones que estiguin interessades en sol·licitar finançament per algun dels seus cursos a través de la bonificació de les cotitzacions de la Seguretat Social, en concepte de formació professional dels treballadors i treballadores. Per a rebre més informació al respecte podeu adreçar-vos al correu electrònic formacio@colpis.cat

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web