ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'Infocolpis



RECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

MANUEL CASTELLS GUANYA EL PREMI HOLBERG 2012

El catedràtic de Sociologia, Manuel Castells, membre del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, ha obtingut el Premi Holberg en l’edició de 2012, en reconeixement als seus treballs, els quals ‘han format la nostra comprensió de la dinàmica política en les economies urbanes i globals de la societat de la xarxa’, segons ha assegurat el jurat del Premi.
MANUEL CASTELLS GUANYA EL PREMI HOLBERG 2012

Aquest ha volgut destacar que el Dr. Castells és el sociòleg més rellevant en els àmbits d’investigació sobre ciutats i urbanització i sobre tecnologies de la informació i dels mitjans, amb la seva contribució per a ‘entendre com els moviments socials i polítics s’han desenvolupat amb les noves tecnologies de la informació’.


El professor Castells, guardonat amb el Premi Catalunya de Sociologia l’any 2009, s’afegeix a la llista de guardonats del Premi Holberg, el qual distingeix tots els anys contribucions al món de les humanitats, les ciències socials, el dret i la teologia, des de l’any 2003.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web