ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI COL·LABORA AMB EL IX FESTIVAL DE CINEMA I DRETS HUMANS DE BARCELONA

Del 17 al 22 de maig de 2012 tindrà lloc la novena edició del Festival de Cinema i Drets Humans de Barcelona, amb la col·laboració del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya.
EL COL·LEGI COL·LABORA AMB EL IX FESTIVAL DE CINEMA I DRETS HUMANS DE BARCELONA

El Festival de Cinema i Drets Humans de Barcelona, dirigit per Toni Navarro i organitzat per l'entitat La Mirada Descoberta, té com a objectius, d'una banda, promoure i obrir espais per a la difusió i exhibició de treballs cinematogràfics que tractin la defensa dels drets humans i, per una altra, sensibilitzar a la població i potenciar el respecte per la Declaració Universal dels Drets Humans a partir de la divulgació d'aquestes obres.

 

En l'edició d'enguany el Festival ha recollit més de 3.000 treballs audiovisuals procedents de tot el món, un èxit sense precedents en la història d'aquest certamen.

 

El Festival s'inaugurarà el dia 17 de maig i s'estendrà fins el dia 22 del mateix mes, amb la projecció d'obres a diverses sales de cinema i centres culturals de Barcelona.

 

A tall d'exemple, es podran veure pel·lícules com ara 'My Tehran for surt' dirigida per Granaz Moussavi (Iran, 2009), film realitzat sense permís governamental i que va suposar per a la seva actriu principal una condemna de 90 fuetades; 'La tinta negra', dirigida per Sebastián Aràbia (Espanya, 2011), un documental sobre l'actual cas del Jutge Garzón; 'Deudocracia', dirigida per Katerina Kitidi i Ari Hatzistefanou (Grècia, 2011), sobre la crisi financera, el FMI i l'endeutament públic de Grècia o 'How to start a revolution', de Ruaridh Arrow (Regne Unit, 2011), documental creditor de nombrosos premis a nivell internacional que tracta sobre el filòsof de la no violència, Gene Sharp, nominat al Premi Nobel de la Pau.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web