ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

SEMINARI 'COM INTERPRETAR LA SITUACIÓ ECONÒMICA ACTUAL:CLAUS PER PRENDRE DECISIONS AL 2012'.PLACES DISPONIBLES!

Prendre decisions a les organitzacions tenint en consideració el context econòmic i les seves perspectives és, a la vegada, una tasca imprescindible i a vegades difícil. Per aquesta raó, el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs organitza un seminari per aprendre a interpretar la situació econòmica actual.
SEMINARI  'COM INTERPRETAR LA SITUACIÓ ECONÒMICA ACTUAL:CLAUS PER PRENDRE DECISIONS AL 2012'.PLACES DISPONIBLES!

Aquest seminari aporta una visió acurada de la realitat econòmica i les seves tendències, per tal d'afrontar amb èxit el procés de captació, anàlisi i aplicació d'informació que permeti prendre decisions i aconseguir millors resultats.

El programa del curs és el següent:

- Conèixer els aspectes clau del moment econòmic actual, i les tendències més probables.
- Introduir a l’alumne/a en les fonts i les variables que permeten realitzar aquest diagnòstic i anàlisi.
- Relacionar les informacions econòmiques amb la realitat de la nostra organització, per tal de fer-se les preguntes adequades, i aplicar els coneixements adquirits a millorar la presa de decisions.


Aquest curs, que es farà els dies 21 i 23 de maig de 18 a 21 hores, va adreçat a qualsevol persona que estigui interessada en interpretar la situació econòmica actual i que vulgui relacionar aquesta informació amb la presa de decisions d'una organització. La data límit d'inscripció és el 17 de maig.

 

El Col·legi facilitarà la gestió a aquelles persones que estiguin interessades en sol·licitar finançament per algun dels seus cursos a través de la bonificació de les cotitzacions de la Seguretat Social, en concepte de formació professional dels treballadors i treballadores. Per a rebre més informació al respecte podeu adreçar-vos al correu electrònic formacio@colpis.cat


ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web