ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

CONEIXES EL FUNDRAISING? Anna Otero, experta en Fundraising, convidada al curs de Captació de Fons

En una de les sessions del curs conduïda per una de les docents, Emma Pivetta, tindrem l’ocasió de comptar amb la participació d’Ana Otero, sòcia de l’estudi digital Digital Bakers i amb més de 5 anys d’especialització en el sector cultural i de fundrising. Otero és graduada en Museologia per la New York University i acumula més de 10 anys d’experiència professional en el sector de les tecnologies de la informació i de la comunicació. En 2008 va treballar a l’equip del Museu Nacional Centro de Arte Reina Sofía on es va encarregar de dissenyar el Pla Estratègic de Comunicació Online i de coordinar la posada en marxa del Departament Web. També posseeix una extensa experiència en museus i organitzacions culturals de prestigi internacional, com el Salomon R. Guggenheim, Art21, Rhizome i New Museum.
CONEIXES EL FUNDRAISING? Anna Otero, experta en Fundraising, convidada al curs de Captació de Fons

La recerca i captació de fons de finançament per al desenvolupament de projectes (fundraising) és actualment una de les principals dificultats amb les que es troben tot tipus d'organitzacions. Per aquest motiu el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya organitza aquest curs amb l'objectiu d'aprofundir en l'estratègia del fundraising així com en d'altres canals per a l'obtenció de recursos. Aquest curs permetrà identificar les diferents fonts de finançament públics (subvencions internacionals, europees, nacionals, autonòmiques i locals) i privats (empreses, particulars, obres socials), així com dissenyar estratègies que afavoreixin l'obtenció de recursos.

 

El curs serà impartit per Noemí Moya, politòloga i Cap del Servei d'R+D Internacional d’ACC1Ó de la Generalitat de Catalunya i per Emma Pivetta, sociòloga i European Finance Project Manager a la Fundació Clínic/IDIBAPS.

 

El curs s'impartirà del 29 de maig al 14 de juny, dimarts i dijous de 18 a 21 hores. La matrícula per a aquest curs restarà oberta fins el dia 22 de maig. 

 

El Col·legi facilitarà la gestió a aquelles persones que estiguin interessades en sol·licitar finançament per algun dels seus cursos a través de la bonificació de les cotitzacions de la Seguretat Social, en concepte de formació professional dels treballadors i treballadores. Per a rebre més informació al respecte podeu adreçar-vos al correu electrònic formacio@colpis.cat


ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web