ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

AJUTS CULTURA EUROREGIÓ 2012

Agrupació Europea de Cooperació Territorial S’ha publicat la convocatòria per al 2012 dels ajuts per a projectes culturals de l’Euroregió Pirineus Mediterrània (www.euroregio.eu), la tercera edició gestionada directament per l’Agrupació Europea de Cooperació Territorial (AECT) amb seu a Tolosa de Llenguadoc.
AJUTS CULTURA EUROREGIÓ 2012

Enguany es finançaran dos eixos (projectes estructurants i beques a la mobilitat) amb un pressupost total de 250.000€. Els projectes han d’estar orientats a consolidar la cooperació cultural entre els quatre membres de l’Euroregió (Catalunya, Illes Balears, Llenguadoc-Rosselló i Migdia-Pirineus), implicant entitats d’almenys tres d’aquests territoris i amb una durada d’entre 1 i 2 anys.

 

El cofinançament és de fins al 60% del cost total del projecte, amb un màxim del 10% de despeses generals. Les beques estan destinades a finançar la mobilitat de professionals de la cultura que no s’hagin beneficiat mai de les subvencions de l’Euroregió. L’objectiu dels desplaçaments ha de ser la preparació de futurs projectes de cooperació estructurants.

 

La data límit de presentació de candidatures és el proper 4 de juny.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web