ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

SESSIÓ DE DEBAT DELS RESULTATS ELECTORALS A FRANÇA

Dimarts 15 de maig, a Barcelona El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya i l'Institut de Ciències Polítiques i Socials organitzen una sessió de debat entorn dels resultats de les eleccions presidencials a França.
SESSIÓ DE DEBAT DELS RESULTATS ELECTORALS A FRANÇA

Al debat participaran Albert Aixalà, politòleg i director de la Fundació Rafael Campalans; Montserrat Besses, periodista i ex corresponsal de TV3 a París durant 10 anys, qui actualment forma part de l’equip del programa ‘Sense Ficció’ de TV3 i en Joaquim Colominas, politòleg i professor de Ciència Política a la Universitat Ramon Llull. Moderarà l'acte Joan Marcet, director de l’Institut de Ciències Polítiques i Socials i professor a la Universitat Autònoma de Barcelona.

 

La sessió tindrà lloc el dimarts dia 15 de maig, a les 19 hores, a l'Edifici Can Serra, Sala annexa a Plens, de la Diputació de Barcelona (Rambla de Catalunya, 126).

 

L’entrada és gratuïta però les places són limitades. És imprescindible confirmar l’assistència enviant un correu electrònic a activitats@colpis.cat o bé trucant al 93 241 41 22.

 

FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web