ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI DE POLITÒLEGS I SOCIÒLEGS DE CATALUNYA I LA CECOT SIGNEN UN ACORD DE COL·LABORACIÓ

La primera concreció de l’acord marc de col·laboració és el servei de gestió de la bonificació en la formació per a les persones col·legiades.
EL COL·LEGI DE POLITÒLEGS I SOCIÒLEGS DE CATALUNYA I LA CECOT SIGNEN UN ACORD DE COL·LABORACIÓ

La Sra. Anna Pares, degana del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya i el Sr. Antoni Abad, president de Cecot, van signar el dia 2 de maig a la seu del Col·legi un conveni marc de col·laboració que formalitza l’interès i el compromís d’ambdues entitats per la prestació de serveis que beneficiïn la competitivitat de les persones col·legiades, de les empreses i de les entitats associades. Abad i Parés van expressar durant la signatura la seva confiança en les creixents possibilitats de col·laboració entre ambdues entitats.


La primera concreció d’aquest conveni és l’acord mitjançant el qual la Fundació Cecot Formació s’encarregarà de gestionar el crèdit de bonificació de les empreses on treballin les persones col·legiades davant la FTFE (Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo). Es tracta d’un nou servei ofert als col·legiats que s'inscriguin als cursos impartits pel Col·legi, el qual els permetrà bonificar la seva formació a través de les cotitzacions anuals a la Seguretat Social en concepte de formació professional realitzades per l’empresa per a la qual treballen. Els tràmits necessaris per a la gestió de les bonificacions seran realitzats per la Fundació Cecot Formació, gràcies a la signatura d’aquest acord.

 

Aquest conveni obre la porta a d’altres col·laboracions entre ambdues institucions, amb la voluntat de prestació de serveis a les persones col·legiades, empreses i entitats associades.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web