ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI DE POLITÒLEGS I SOCIÒLEGS DE CATALUNYA COMPLEIX VINT ANYS

1989-2009
EL COL·LEGI DE POLITÒLEGS I SOCIÒLEGS DE CATALUNYA COMPLEIX VINT ANYS

El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya celebra aquest 2009 els seus vint anys d’existència. Des de la seva creació, l’any 1989, és molta la feina feta, molts els passos donats i molts els canvis esdevinguts. Tots ells sota la confiança dels nostres col·legiats i col·legiades, el número dels quals no ha deixat de créixer al llarg de tots aquests anys.

És per tot això que m’enorgulleix poder celebrar amb tots vosaltres aquests 20 anys del Col·legi. Al llarg d’aquest 2009 seran diverses les accions que organitzarem, sobre les quals us anirem mantenint informats puntualment i en les que esperem comptar amb la vostra participació.

Tanmateix, la imatge corporativa del Col·legi i dels seus espais reflectiran també la commemoració d’aquests 20 anys, com podreu observar en les nostres comunicacions, el nou web o en la pròpia seu de l’entitat.

Així, us convidem a celebrar amb nosaltres aquest vintè aniversari i a continuar treballant plegats pel futur de les nostres professions.

Per molts anys!

Anna Parés i Rifà
Degana

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web