ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

ELS COL·LEGIATS QUE HO SOL·LICITIN TINDRAN ENTRADA GRATUÏTA AL BIZBARCELONA

El 13 i 14 de juny L'Associació Intercol·legial, de la qual el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya en forma part, ha concretat un acord amb Fira de Barcelona que permetrà a les persones col·legiades assistir gratuïtament al BizBarcelona 2012, el saló de l'emprenedoria que tindrà lloc a la ciutat comptal els dies 13 i 14 de juny.
ELS COL·LEGIATS QUE HO SOL·LICITIN TINDRAN ENTRADA GRATUÏTA AL BIZBARCELONA
© M. Huete

Els col·legiats i col·legiades que ho sol·licitin tindran accés gratuït al BizBarcelona podent participar en les seves conferències, assessoraments, actes i espais. Només cal que ens feu arribar la vostra petició d'invitació a colpis@colpis.cat, indicant el vostre nom i cognoms, DNI i correu electrònic de contacte fins el dimecres dia 6 de juny com a data límit i, un cop tinguem les sol·licituds aquestes seran enviades a Fira de Barcelona qui ens atorgarà un codi individual per col·legiat, el qual us serà comunicat per correu electrònic de forma individual abans de l'inici del saló. Un cop rebeu aquest codi us podreu acreditar online i accedir de forma gratuïta al BizBarcelona d'enguany. Us recordem que aquest és el primer any que el saló ha posat un preu d'entrada, ja que anteriorment era gratuït per al públic assistent. 

D'altra banda, la Intercol·legial disposarà d’un espai de networking interprofessional per la tarda del dia 13 de juny, de 15 a 19 hores. L’espai disposarà de 5 pantalles on els col·legiats i empreses participants podran publicar el seu projecte o oferta i, al costat, hi haurà unes 20 taules on els interessats podran reunir-se per aprofundir en l’oferta.

En els propers dies informarem d'aquelles activitats que el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya ha programat per aquesta edició del BizBarcelona. Per a més informació us podeu posar en contacte amb el Col·legi trucant al 93 241 41 22.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web